Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Brielle Leeft – Koken met familie Noordzij

Geplaatst op 27 juni, 2013

Brielle Leeft
27 juni 2013

In deze nieuwe rubriek van Brielle leeft gaan we koken met Briellenaren. De mannelijke tak van de familie Noordzij trapt af met een gezellige barbecue op camping De Krabbeplaat. Een tijdje geleden ontvingen wij een mailtje van Maja Noordzij, waarin zij vertelde over het echte Brielse familiebedrijf Noordzij, dat al meer dan een halve eeuw in Brielle gevestigd is. Voor onze redactie was dit de aanleiding om de mannen uit te nodigen voor een gesprek, onder het genot van een heerlijk stukje vlees, een goed wijntje, een kop koffie en niet te vergeten: de zon!

Lees verder in de bijgevoegde PDF.