Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

RekreaVakkrant – Vakantiepark De Krim op Texel

Geplaatst op 5 september, 2013

RekreaVakkrant
Editie september 2013

Kwaliteit betaalt zich uit
“We zetten in op kwaliteit en dat betaalt zich uit.” Dat zegt Iwan Groothuis, direct van N.V. exploitatiemaatschappij De Krim. Hieronder valt Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië. Vanaf 1 januari komt daar nog Texel Campings bij, een viertal campings waaronder twee prachtige duincampings: Camping Kogerstrand en Camping Loodsmansduin. Het basisbedrijf is Vakantiepark De Krim dat gelegen is in De Cocksdorp.

Lees verder in bijgevoegde PDF.