Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Maximaal 3 = 4 overnachtingen

Geplaatst op 31 december, 2013

DSCN1617De afgelopen weken zijn we geregeld benaderend over het aanpassen van het maximaal aantal aaneengesloten nachten in een Trekkershut. De meest gehoorde vraag was ‘Waarom geven jullie een sterk advies voor maximaal drie overnachtingen in plaats van vier? Vier overnachtingen houdt immers in dat gasten een hele midweek kunnen blijven.’ Wij hebben deze geluiden zeer serieus opgepakt en gesprekken gehad met een aantal van u, maar ook met potentiële nieuwe ondernemers en met vakantiegangers. We hebben daarom besloten het maximum aantal aaneengesloten overnachtingen te verhogen van drie naar vier. Dat neemt niet weg dat de Trekkershutten nog steeds per nacht verhuurbaar gesteld moeten worden! Dat is immers het onderscheidend vermogen van ons product.

Met de verandering van drie naar vier nachten passen we ook de laagseizoenactie in de nieuwe Trekkershuttengids aan naar: ‘Vierde aaneengesloten overnachting in het laagseizoen 2014 gratis, met uitzondering van vakanties en feestdagen’. Vergeet niet aan ons door te geven of u aan de actie mee wilt doen!