Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Reacties op uw terrein

Geplaatst op 31 december, 2013

reacties

Dagelijks worden er op onze website beoordelingen achtergelaten over diverse locaties met Trekkershutten. Meestal zijn dit lovende recensies van een heerlijk verblijf. Soms zit er een wat negatievere reactie tussen. Iemand heeft iets vervelends meegemaakt, of had andere verwachtingen van het verblijf op het terrein. Als u beheerder bent van dit terrein, dan is het bijzonder vervelend als iemand het niet naar zijn zin heeft gehad, en dit dan ook nog ventileert op internet. Als er pertinente onwaarheden of grove taal in de reactie staan, dan zullen we de reactie niet doorplaatsen. Maar het kan ook wel eens zijn dat mensen niet tevreden waren, en die mogen dit best laten weten. Dit geeft zowel u als ons de mogelijkheid de kwaliteit van de terreinen in de gaten te houden en waar nodig te verbeteren. Als de negatieve reactie niet onwaar is, maar u wilt deze wel toelichten, dan kunt u dit het beste doen door een tegenreactie op de website te plaatsen. Zo kan iedereen zien dat u de ervaringen van uw gasten serieus neemt.