Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Tarieven 2014

Geplaatst op 31 december, 2013

geldNaar aanleiding van het bericht van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) over prijsstelling en controle daarop, en een vrij groot aantal opmerkingen/klachten van vakantiegangers in het afgelopen seizoen, hebben wij als doel om vanaf het nieuwe seizoen helder en eenduidig te communiceren over de Trekkershuttentarieven.

Voor seizoen 2014 hebben we nieuwe adviesprijzen opgesteld. Wij hopen dat u uw tarieven laat aansluiten op deze adviesprijzen, om onderlinge concurrentie te verkleinen en onverwachte (negatieve) verrassingen voor de gasten te beperken. In de nieuwe prijzen maken we onderscheid tussen hoog- en laagseizoen en geven we wederom tarieven per hut per nacht.

Hoogseizoen Laagseizoen
Trekkershut Standaard € 40 € 35
Trekkershut Plus € 50 € 45
Trekkershut Comfort € 60 € 55
Vlaamse Trekkershut € 40 € 35
Trek-in € 75 € 65
Trek-in Junior € 60 € 55

 

 

 

 

 

 

 

Om bijkomende kosten voor uw gasten inzichtelijk te maken verwachten we dat u ook eventuele administratiekosten, toeristenbelasting, schoonmaakkosten etc. kenbaar maakt via het invullen van de backend. Wij hopen uiteraard dat er zo min mogelijk bijkomende kosten zijn en dat u deze zo laag mogelijk houdt. Alle kosten worden in de nieuwe gids en op de nieuwe website vermeld.