Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Inspecties Trekkershutten

Geplaatst op 15 april, 2014

Met de ingebruikname van de nieuwe backend/website hebben ook de inspecties van de Trekkershutten een nieuw jasje gekregen.

Camping Zennewijnen 7De (digitale) afhandeling is anders van opzet, maar daar merkt u verder niets van. Wel zichtbaar voor u is dat de lay-out van de inspectierapporten is gewijzigd. En vanaf dit seizoen kunt u rapporten en brieven die aan u worden verstuurd, ook digitaal inzien (of nazien) op het beheerdersportal. In het menu bij uw locatie is hiervoor een kopje ‘Inspecties’ toegevoegd. Zoals u gewend bent, blijft u de rapporten ook gewoon per post ontvangen. Als alles goed is, samen met de goedkeuringsstickers!

Na Pasen gaan de inspecteurs van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit op pad. De locaties die bezocht worden dit jaar, hebben allemaal al een e-mailtje ontvangen. Wij hopen dat u (nagenoeg) geruisloos door de inspecties heen rolt. Tenslotte is het in ons aller belang dat wij waarmaken wat we beloven; fijne, uniform ingerichte, kwalitatief goede en nette accommodatie. En dat doen we mét elkaar!

Heeft u vragen naar aanleiding van de inspecties, neemt u gerust contact op met Narda Blanken. Wij ondersteunen u graag in dit traject. Wij danken u alvast voor uw medewerking bij de inspecties en wensen u allen een goed seizoen 2014 toe!

TIP: wilt u de Richtlijnen nog even nalezen? U vindt ze bij downloads.