Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Trekkershutten vrijwilligers

Geplaatst op 5 juni, 2014

We hebben een aantal enthousiaste Trekkershutgebruikers bereid gevonden om ons op vrijwillige basis te ondersteunen. Deze vrijwilligers zult u voornamelijk tegenkomen op beurzen en tijdens onze terreinbezoekjes aan u. Graag stellen zij zich hier aan u voor:

Henk Oechies
Henk OechiesIk ben Henk Oechies, vrijwilliger bij Stichting Trekkershutten en Natuurkampeerterreinen. In het jaar 1999 ben ik bij Stichting Natuurkampeerterreinen betrokken geraakt, o.a. voor het bemannen van beurzen. Als voormalig facility manager bij een grote autoleasemaatschappij had ik hier al ruime ervaring mee. Vervolgens kwam de vraag vanuit kantoor om ook een stukje relatiebeheer te gaan doen om zo directer contact met de eigenaren en beheerders op te zetten. Bij Stichting Natuurkampeerterreinen zijn nu 6 regionale vrijwilligers actief en bij Stichting Trekkershutten 3. Voor beide Stichtingen verricht ik als vrijwilliger diverse activiteiten als  beursbemanning, bezoeken van bestaande en nieuwe locaties, besprekingen ten aanzien van advies en contractverlenging. Relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van het werkterrein dat zich uitstrekt over het gehele dekkingsgebied van de stichtingen. Ik ben vrijwilliger voor de Trekkershutten en Natuurkampeerterreinen, omdat ik als kampeerder deze organisatie en haar doelstellingen een warm hart toedraag.

 

 

Jan en Jacqueline Metselaar
Jan en Jacqueline MetselaarGraag stellen wij ons aan u voor! Wij zijn Jan en Jacqueline Metselaar, beide 50+  en we wonen in Zaltbommel. Jan werkt als teamleider in de techniek bij een zorgverlenende instelling. In zijn vrije tijd leest hij van alles dat te maken heeft met (oude) auto’s en hij vindt het heerlijk om te kamperen. Jacqueline werkt als opleidingsadviseur en is in haar vrije tijd meestal te vinden op haar volkstuin, waar ze haar eigen groenten, fruit en bloemen kweekt en meehelpt met de organisatie van leuke en educatieve evenementen. In onze vakanties gaan wij het liefste bergwandelen in Oostenrijk en wanneer wij thuis zijn huren wij regelmatig een Trekkershut om de natuur en cultuur in eigen land te verkennen. Wij combineren dit vaak met bezoekjes aan vrienden of familie en we gaan graag wandelen in een van de prachtige natuurgebieden die ons land rijk is. We vinden het heerlijk om te overnachten in een groene omgeving  en daarbij te kunnen vertrouwen op de aanwezige voorzieningen. Dit is de reden dat wij de Stichting Trekkershutten een warm hart toedragen en we vinden het fijn om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de instandhouding en uitbreiding van dit fantastische netwerk.  Wij vinden het leuk om u te ontmoeten, dus graag tot ziens!

Martijn van der Veen
martijn bewerktIk ben Martijn van der Veen en ik ben 59 jaar. Na 35 jaar gewerkt te hebben bij de ANWB, ben ik ontslagen als gevolg van een reorganisatie. In mijn vrije tijd hebben mijn partner en ik veel gereisd en gebruik gemaakt van diverse vormen van accommodaties in binnen- en buitenland. Bij de ANWB heb ik o.a. gewerkt in de buitendienst bij Erkenningen. Zo bezocht ik bedrijven die het predicaat ANWB-erkend mochten dragen. Voor mij was dat de leukste baan uit mijn werkzame leven bij de ANWB. Nadat de deur daar op 28 november 2013 hard achter mij dicht sloeg, ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk in lijn met mijn ervaring, interesse en hobby. De gesprekken met Marieken Nieuwdorp waren positief, waarna ik geassisteerd heb op de Fiets en Wandelbeurs in de RAI. Dit jaar, of misschien volgend jaar, kunt u mij tegenkomen op uw terrein en kunnen wij nader kennismaken. Ik kijk er naar uit!