Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Horizon – Wie kiezen er voor een Trekkershut?

Geplaatst op 31 juli, 2014

RTV Horizon
De streekomroep voor Cranendonck, Heeze-Leende en Waalre
31 juli 2014

Wie kiezen er voor een Trekkershut?

Een luxe villa met zwembad, of een Trekkershut… Iedereen viert op zijn eigen manier vakantie. Maar wie kiezen er voor een Trekkershut, vroeg RTV Horizon zich af en ging kijken op camping St. Jorishoeve in Sterksel. Deze camping heeft vier Trekkershutten.

In één van de hutten zitten zes vrienden uit Steenwijk. Ze zijn 22 of 23 jaar oud en kennen elkaar van het vakken vullen in een supermarkt in Steenwijk, van toen ze 15, 16 jaar jong waren. ‘En we zijn vrienden gebleven’, zegt Merijn. Inmiddels werken of studeren ze allemaal.

Lees hier het hele artikel.