Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Steun bij financiering

Geplaatst op 27 augustus, 2014

Bent u op zoek naar (steun bij) financiering van nieuwe plannen op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Dan kan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wellicht iets voor u betekenen. Wij verwijzen u voor een overzicht van de mogelijkheden door naar de website van de RVO.

Mogelijke subsidies en financieringen kunt u ook opzoeken via de SUBSIDIEWIJZER. U kunt evt. selecteren op toerisme, recreatie en horeca. Hier vindt u informatie over onder andere de regelingen MIA (Milieu Investeringsaftrek), Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen), EIA (Energie Investeringsaftrek) en SDE (Stimulering Duurzame Energieproductie). De SDE regeling is handig wanneer u bijvoorbeeld overweegt om zonnepanelen aan te schaffen.

Verder biedt de website veel informatie over innovatief en duurzaam ondernemen.