Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Ontdekkist voor de jonge natuurontdekkers

Geplaatst op 2 september, 2014

Trekkershutten ontdekkistMet trots presenteren we u de Trekkershutten ontdekkist, die we met zorg voor u hebben samengesteld. De kist bevat allerlei materialen om de natuur te ontdekken, speciaal voor uw kleine Trekkershuttengasten. U kunt de kist naar eigen wens samenstellen en aanvullen met bijvoorbeeld bos of water gerelateerde zoekkaarten, of schepnetjes voor uw naastgelegen watertje.

De Trekkershutten ontdekkist is ontwikkeld in samenwerking met Veldwerk Nederland, waar we al jarenlang goed mee samenwerken. Onder het kopje Downloads vindt u uitgebreide informatie over de inhoud van de kist, de kosten en de bestelwijze.

Wij hopen dat er binnenkort vele kleine natuurontdekkers gebruik mogen maken van de ontdekkist!