Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Duurzame brandblusmiddelen

Geplaatst op 7 oktober, 2014

Brandblussers
Enkele tips m.v.t. brandveiligheid: handzame, eenvoudig te bedienen en tevens duurzame (zowel in levensduur als milieuvriendelijkheid) brandblussers.

Prymos
Een kleine sprayblusser voor kleine brandjes, waarmee u uitslaande brand kunt voorkomen. Licht, handzaam en eenvoudig te bedienen, ook door gasten zonder enige ervaring met of kennis van brandblusmiddelen. Handig voor ín de Trekkershut. De brandblusser heeft geen onderhoud nodig en is minimaal drie jaar houdbaar.

O.a. te verkrijgen bij FE-Fire Safety Engineering en Eko Lifestyle. Let u er bij aankoop via (soms goedkopere) webwinkels op dat de geleverde spray ook van recente productiedatum is en niet uit een oude voorraad.

Saval Bioclass
brandDe Saval Bioclass schuimblusser B6P-SC-HR is een grotere blusser en voorzien van het Milieukeurmerk. Minder geschikt voor ín de Trekkershut, maar wel voor elders op uw terrein. Het PFOA-vrij Bioclass schuim dient slechts eenmaal per tien jaar vervangen te worden en de blusser heeft een levensduur van 20 jaar. Deze en verwante blussers hebben gescheiden containers voor water en schuim.

De Groene Vlam
Belgische ondernemers verwijzen we door naar De Groene Vlam waar ook de Saval Bioclass blusser te verkrijgen is.

Enkele factsheets vindt u bij downloads.