Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

KampeerStroom – groene energie tegen lagere tarieven!

Geplaatst op 1 februari, 2015

Uw kampeerterrein en duurzame bedrijfsvoering
Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur ondersteunt de beheerders van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten zo veel mogelijk bij het verduurzamen van het terreinbeheer. Uiteraard hoort daar een gezonde financiële bedrijfsvoering bij. Energie is een grote kostenpost voor kampeerbedrijven. Door grootschalig in te kopen wordt inkoopvoordeel behaald.

Om uw energiegerelateerde activiteiten tegen lagere tarieven duurzaam te faciliteren, start De Groene Koepel met KampeerStroom.

Halle, juli 2006 Slechtweerverblijf op camping Hessenoord. Foto: Walter HerfstKampeerStroom – de activiteiten
Bij KampeerStroom kan elk Natuurkampeerterrein of Trekkershuttenlocatie (in Nederland) terecht voor de volgende dienstverlening:

  1. Het verder verduurzamen van uw energievoorziening;
  2. Collectieve inkoop van duurzame energie (stroom en gas);
  3. Uitgebreide informatie over de toepasbaarheid en financiering van zonnepanelen;
  4. Informatie over energiebesparende maatregelen en tips.

KampeerStroom – gratis deelname
U kunt vrijblijvend een besparingsberekening voor groene stroom en/of gas aanvragen. Daarmee krijgt u inzicht in de mogelijke besparingen. Er is geen instapbedrag of contributie verbonden aan deelname aan KampeerStroom. De overstap van uw huidige aanbieder naar KampeerStroom, wordt kosteloos voor u geregeld.

De partijen achter KampeerStroom
De Groene Koepel, te gast in de natuur voert KampeerStroom uit in nauwe samenwerking met SportStroom. SportStroom is het grootste inkoopcollectief in de Nederlandse sportmarkt met ruim 3.000 aangesloten sportverenigingen, dorpshuizen, kerken en MKB-ers. SportStroom heeft uitsluitend contracten met duurzame energieleveranciers.

Meer informatie
Voor informatie en het aanvragen van een besparingsberekening kunt u hier terecht.

Bij vragen kunt u ook contact opnemen met  het bureau van De Groene Koepel, Narda Blanken. Zij helpt u graag verder. Bel met 030-6033701 voor Natuurkampeerterreinen en met 030-2862990 voor Trekkershutten.