Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Bioshield – smartcoating voor uw Trekkershut

Geplaatst op 29 juni, 2015

Bent u op zoek naar een duurzame behandeling van uw Trekkershut (houtwerk incl. vlonder) maken wij u graag attent op Biocoat HS 1.0. Dit is een volledig biologisch afbreekbare nanocoating die het hout beschermt tegen vuil en vocht en ervoor zorgt dat het hout makkelijker te reinigen wordt (het verwijderen van groenaanslag b.v.). Bioshield Smartcoatings verzorgt de behandeling. Zij geven 8-10 jaar garantie op de werking.

Qua kosten van een behandeling moet u denken aan:
350,00 euro voor de Pod
385,00 euro voor de Trekkershut Standaard
415,00 euro voor de Trekkershut Plus
545,00 euro voor de Trekkershut Comfort
9,50 euro per m2 extra (b.v. voor andere hutten)
Dit is inclusief de reis-/verblijfkosten (tot een maximum van 200 km en 2 uur per opdracht/dag) en exclusief BTW en eventueel vooraf reinigen van het houtwerk (dit kunt u ook zelf doen). Bij meerdere hutten in één opdracht worden de kosten lager.

Voor verdere informatie en een exacte prijsopgave kunt u contact opnemen met Bioshield (Sander Korremans). Er zijn al een aantal Trekkershutten behandeld, dus vraagt u ook even naar de referenties!

Wilt u meer weten over deze nanotechnologie, kijk hier (YouTube).