Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Congres Natuurlijk Ondernemen, u komt toch ook?

Geplaatst op 8 september, 2015

congresbanner

Heeft u per post onze uitnodiging voor het congres Natuurlijk Ondernemen ontvangen?
Graag verwelkomen wij u op vrijdag 9 oktober op dit bijzondere congres over de toekomst van het overnachten in de natuur.

Een toekomst waar u als ondernemer in de verblijfsrecreatie bij bent betrokken. Veel ondernemingen binnen het netwerk van Trekkershutten liggen middenin of aangrenzend aan de prachtige natuur die we in de Benelux hebben. De verblijfsrecreatie is een prachtige sector, maar er zijn ook genoeg knelpunten waar u mee te maken heeft. In deze beweeglijke branche blijven we kijken naar de mogelijkheden en kansen.

Denkt u mee over de toekomst van de verblijfsrecreatie?
Het congres biedt u de gelegenheid om mee te denken over de toekomst van het recreëren in de natuur en de mogelijkheden daarvan voor uw onderneming. We hebben een heel aantal inspirerende sprekers bereid gevonden om hierover met u van gedachten te wisselen. Kijk hier voor het volledige programma. Het beeld over de toekomst van de sector kunnen wij alleen met uw bijdrage tot stand brengen!

Wij hopen u dan ook op 9 oktober te kunnen verwelkomen op het mooie Fort Voordorp in Groenekan (nabij Utrecht).