Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Congres Natuurlijk Ondernemen, u komt toch ook?

Geplaatst op 7 oktober, 2015

Het is bijna zover. Vrijdag 9 oktober is ons congres dat we organiseren ter gelegenheid van de fusie tussen Stichting Trekkershutten en Stichting Natuurkampeerterreinen.

congresbanner

Gezamenlijk met de sector, dus met u allen, willen we nadenken over de toekomst van onze sector. We hebben zeer inspirerende sprekers gevonden, met uiteenlopende verhalen. Over de inrichting van de terreinen, een groen business model tot en met voorbeelden uit geheel andere sectoren. En voor de onderwerpen die voor u verdere verdieping nodig hebben, gaan we na het congres vervolgsessies organiseren.

Een groot congres als deze zullen we niet jaarlijks organiseren. We hopen dan ook van harte dat u erbij kan zijn. Gezamenlijk hopen we er een goede dag van te maken waarbij natuurlijk ook veel ruimte is om met uw collega’s en met ons van gedachten te wisselen.

Mis het niet!
Bent u nog niet ingeschreven voor het congres? Als u het congres niet wilt missen, bent u nog van harte welkom! Schrijf u hier snel in voor het speciale tarief van € 55,-. Heeft u besloten om niet te komen? Graag horen wij hiervan de reden, om indien mogelijk voor een eventuele volgende keer het programma beter bij uw wensen aan te laten sluiten.

Wij hopen u op 9 oktober te kunnen verwelkomen op het mooie Fort Voordorp in Groenekan (nabij Utrecht).

Ambassadeur voor Trekkershutten
Tijdens het congres zijn ook collega-bedrijven aanwezig die wellicht overwegen een Trekkershut aan te schaffen. En diverse overheden en adviesbureaus. Zou u als ambassadeur voor het netwerk van Trekkershutten willen optreden tijdens deze dag? Want wie kan er nu beter over het beheer van en bezoek aan Trekkershutten vertellen dan u!

U krijgt dan een speciale ‘Ask Me’ button zodat u herkenbaar bent voor de andere congresdeelnemers als iemand die het een en ander kan vertellen over het netwerk van Trekkershutten. Ziet u dit zitten, laat het ons dan weten op congres@degroenekoepel.nl.