Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Hoe bijzonder kan een Trekkershut zijn?

Geplaatst op 7 oktober, 2015

th bijzonder

De verandering van het denken in het bouwsel Trekkershut naar het denken in het concept voor Trekkershutten is een hele omslag. Waar de Stichting Trekkershutten dertig jaar lang de kwaliteit van Trekkershutten heeft gewaarborgd door streng te controleren op het type hut, staan we nu als Stichting De Groene Koepel meer open voor andere bouwsels. Wat blijft, is dat een Trekkershut voor kort verblijf geschikt is, per nacht te boeken en een kwalitatief goede hut van hout is. De kwaliteitseisen aan hut en terrein blijven leidend.

Er komen nieuwe vragen op ons af waar een Trekkershut® aan moet voldoen om in het netwerk van Trekkershutten te worden opgenomen. Hierdoor blijven we up-to-date van wat er speelt in de huidige markt. De Richtlijnen zijn aangepast om een breder assortiment aan hutten op te kunnen nemen. Door de kwaliteitscontrole kunnen de gasten alleen verrast worden door een bijzondere vormgeving of concept, en niet door een afbreuk aan kwaliteit. Op deze manier blijven uw gasten naar de Trekkershutten in ons netwerk terugkeren.

Nieuwe Trekkershut
Heeft u plannen om in een nieuwe Trekkershut te investeren? Bekijk de Richtlijnen (ook te vinden onder Downloads op het beheerdersportaal). Bespreek deze ook met uw leverancier. Wellicht kunnen hun nieuwe accommodaties als Trekkershut worden opgenomen. Als er vragen zijn, stel ze ons gerust. Zo kan worden voorkomen dat u een hut aanschaft of laat bouwen welke niet kan worden toegelaten aan het netwerk.