Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Solatubes; meer daglicht in uw Trekkershut

Geplaatst op 7 oktober, 2015

solaDe kwaliteit van de oorspronkelijke Trekkershutten lijkt onverwoestbaar. In de hele Benelux komen we nog de hutten tegen die al twintig tot dertig jaar geleden zijn neergezet. Ze zijn al lang afgeschreven, maar door goed onderhoud gaan ze nog steeds mee. De wensen van de klant zijn in de loop der jaren veranderd. Wij vernemen bijvoorbeeld nogal eens dat de hutten als wat donker worden ervaren. Door een van uw collega’s werden wij op zogenaamde Solatubes geattendeerd.

Een Solatube transporteert daglicht via een reflecterende buis door de dakconstructie. U maakt de Trekkershut wat lichter en bespaart op energiekosten. Met Techcomlight B.V. uit Ede hebben we de mogelijkheden, lichtopbrengst en (richt)prijzen voor het leveren en aanbrengen van een Solatube daglichtsysteem in een Trekkershut op een rijtje gezet:

Met Techcomlight B.V. uit Ede hebben we de mogelijkheden, lichtopbrengst en (richt)prijzen voor het leveren en aanbrengen van een Solatube daglichtsysteem in een Trekkershut op een rijtje gezet:

  • Solatube type 160DS dia 25 cm (gemiddelde lichtopbrengst april-september 1434 Lumen): 460,00 euro (exclusief BTW)
  • Solatube type 290DS dia 35 cm (gemiddelde lichtopbrengst april-september 2884 Lumen): 600,00 euro (exclusief BTW)

Dit zijn prijzen inclusief levering en montage, exclusief eventuele bijzondere aanpassingen en afvoer van bouw- en sloopafval. Bij interesse kunt u contact opnemen met Techcomlight, rdeweerd@techcomlight.nl (Rob de Weerd) of kijk op de website voor meer informatie. De eerste tien ondernemers aangesloten bij De Groene Koepel krijgen een extra kennismakingskorting op een order voor een Solatube in een Trekkershut.