Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Van het bureau

Geplaatst op 7 oktober, 2015

Nieuwe vrijwilliger
Welkom aan vrijwilliger Jaap Boerema uit Haren, Groningen. Hij bezoekt voor ons en u de locaties met Trekkershutten in Noordoost-Nederland. Martijn van der Veen zal Zuidwest-Nederland voor zijn rekening nemen. We vinden het belangrijk om u en uw bedrijven te leren kennen en goede contacten te houden. Voor het beperkte aantal medewerkers op kantoor is het niet mogelijk om u allemaal te bezoeken. We zijn dan ook heel blij dat we deze extra hulp hebben gevonden.

Jaap Boerema
Jaap Boerema (Regiomedewerker NO)

Martijn
Martijn van der Veen (regiomedewerker ZW)

De regiomedewerkers wonen (redelijk) bij u in de buurt en kunnen snel bij u langs komen als dat nodig mocht zijn. Wanneer u een nieuwe hut wilt laten opnemen in het netwerk, of wanneer u andere vragen heeft (of gewoon eens wilt kennismaken) belt u gerust naar bureau. Wij plannen dan graag een afspraak voor u in. Wij willen u er voor de volledigheid nog op wijzen dat de regiomedewerker iets anders is dan de inspecteur. De inspecties van de Trekkershutten worden uitgevoerd door Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit, een onafhankelijke instantie.

Stagiaire
Ook van harte welkom aan stagiaire Evelien van Wijk. Ze stelt zich even aan u voor:

“Ik ben Evelien van Wijk, 21 jaar en net begonnen als stagiaire bij stichting De Groene Koepel. Ik ben bezig in de afstudeerfase van de studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs, deze studie volg ik aan de hogeschool InHolland te Rotterdam. Voor mijn scriptie zal ik onderzoek doen naar het netwerk van de Trekkershutten. Interviews met ondernemingen die aangesloten zijn bij dit netwerk zullen onderdeel zijn van mijn scriptie, het kan dus zijn dat ik binnenkort een keer contact met u opneem. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking. Het congres is alvast een mooie gelegenheid om kennis te maken.” evelien