Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Caravannen – Camping Val d’Or

Geplaatst op 23 december, 2015

Caravannen – Nr 4 – 2015

Route Special Camping Val d’Or

In de vallei van het Luxemburgse Enscherange ligt de basis voor een super geslaagde vakantie: Camping Val d’Or.

Camping Val d’Or is de laatste camping in Luxemburg die we bezoeken. Deze schitterend gelegen familiecamping in het hart van de Luxemburgse Ardennen wordt al bijna 25 jaar lang gerund door het Nederlandse echtpaar Fred en Karin van Donk. De camping is 4 ha groot en beschikt over 75 ruime staplaatsen voorzien van 6 ampère stroom en gratis wifi. Het terrein is heel fraai ingericht met mooi onderhouden gazons en beplanting die voor schaduw en privacy zorgen. Op diverse plekken vindt u aftappunten voor water en brandblussers. Door de camping heen stroomt de Clerve, een ondiep riviertje dat tijdens warme dagen voor groot en klein verkoeling brengt. Het kampeerterrein is autovrij. Dat geeft aanzienlijk meer rust, ruimte en veiligheid. Uw auto kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein van de camping. Wie wat “luxer wil kamperen” kan een huisje, een chalet of een compleet ingerichte safaritent huren. Voor doortrekkers zijn er 3 hutten op het terrein.

Lees de hele reportage in de bijgevoegde PDF.