Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Alle Trekkershutten op vernieuwde overzichtskaart

Geplaatst op 21 januari, 2016

De nieuwe Trekkershuttenkaart is uit. Deze vernieuwde uitgave geeft een overzicht van alle Trekkershuttenlocaties in de Benelux per 1 januari 2016. De kaart is handig om mee te nemen, zodat u onderweg altijd een Trekkershut kunt vinden. De overzichtskaart is voor €3,95 te koop op de website www.trekkershutten.nl en in diverse reisboekwinkels, waaronder de ANWB.

Trekkershutten
Een Trekkershut® is ideaal voor een fiets- of wandelvakantie of een weekendje weg. Iedere Trekkershut is per nacht te huur en eenvoudig ingericht. Naast de welbekende oorspronkelijke Trekkershutten komen er steeds meer bijzondere hutten in het netwerk.

Er staan zo’n 750 Trekkershutten in de Benelux op bijna 250 diverse terreinen. Op de website www.trekkershutten.nl staan de actuele gegevens van alle Trekkershutten en de locaties.

De Groene Koepel
Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen en de Trekkershutten.