Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Watervrije urinoirs

Geplaatst op 13 juni, 2016

Wanneer u minder kostbaar (drink)water aan toiletspoelingen wilt verspillen en een watervrij urinoir overweegt, is onderstaande informatie wellicht interessant voor u.

UriNed, door Recron verkozen als TOP leverancier van watervrije urinoirs, garandeert met haar afsluittechniek een probleemloos functioneren zonder gebruik te maken van water.

De afsluiter functioneert zonder extra hulpmiddelen, er zijn geen chemische toevoegingen of geurblokken benodigd.

Bij het (zelf eenvoudig uit te voeren) onderhoud wordt een reiniger gebruikt om organische vervuiling te binden en af te breken. De reiniger bouwt tegelijkertijd een beschermlaag op die de urine perfect laat aflopen en een lang aanhoudende hygiëne waarborgt. De biologische reiniger wordt geleverd als concentraat, bevat geen oplosmiddelen of agressieve stoffen en is volledig afbreekbaar.

Voor aanschaf met korting verwijzen wij u naar de GroeneZakenDeal (tijdelijk geldig) of rechtstreeks naar de leverancier UriNed.