Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

RTV Noord – ’t Plathuis: karaktervolle groene camping in Bourtange

Geplaatst op 31 augustus, 2016

RTV Noord
25 augustus 2016
door Theo Sikkema

Zomerserie campings in Groningen
’t Plathuis: karaktervolle groene camping in Bourtange

De zomer lijkt qua weer eindelijk begonnen. Het is de belangrijkste periode van het jaar voor de recreatieve sector in Groningen. Volgens de Recron, de belangenvereniging van recreatieondernemers, gaat het langzaam beter. ‘De soep is nog dun, maar wel lekker.’

Noordzaken bezoekt een aantal campings in de provincie, die zich op een bepaalde manier onderscheiden. In de vierde en laatste aflevering: camping ’t Plathuis in Bourtange.

Aan de rand van Bourtange ligt de camping met een oppervlakte van zeven hectare verscholen in de bossen. Voor het hoofdgebouw ligt een vijver waar kinderen volop van het water kunnen genieten en de gasten komen af en toe binnen voor een praatje of een kopje koffie. Camping ’t Plathuis wordt gerund door de familie Huisman. Reint-Jan en zijn vrouw Margriet hebben ’t Plathuis op 15 maart 2004 gekocht.

Lees verder via deze link.