Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Trapje voor stapelbed

Geplaatst op 6 oktober, 2016

De inspecteurs van de Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) en onze regiomedewerkers (vrijwilligers) adviseren tegenwoordig om een trapje te monteren naar de bovenbedden van een stapelbed. Vooral bij de oorspronkelijke Trekkershutten is er vaak geen trap, maar zijn er bloktreden. Heel soms komen we zelfs tegen dat er helemaal geen voorziening is om naar het bovenbed te klauteren. Voor kinderen zal dat over het algemeen geen beletsel zijn, maar voor ouderen ligt dat natuurlijk anders. Om uw hut toegankelijk te houden voor alle gasten, jong en oud, behendig of niet, raden wij u aan om (voor de toekomst) te zorgen voor een gemakkelijke trap. Zo bent u met uw Trekkershut ook voorbereid op de vergrijzing.