Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Logo voor website en drukwerk

Geplaatst op 7 oktober, 2016

Hier vindt u het logo van het Trekkershuttennetwerk: .eps voor drukwerk en in .jpg voor gebruik online. Bij diverse terreinbezoeken zijn er nog oude logo’s gespot, in de Trekkershut of op drukwerk en website. Voor uw gasten is het van belang dat de kwaliteit van uw Trekkershut duidelijk herkenbaar is. Dit doet u onder andere door te laten zien dat u bij ons netwerk bent aangesloten. Daar hoort ook het huidige logo bij, dat wij overal promoten.

Kijkt u nog eens goed rond of u nergens meer het oude logo ziet? De oude inventarisatielijst die bij de oorspronkelijk types Trekkershutten hoorde, kunt u verwijderen. Deze is niet meer van toepassing én is opgemaakt in de oude huisstijl.