Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Trekkershut per nacht te boeken, geen maximum

Geplaatst op 8 oktober, 2016

Fietsen-Er zijn weer veel terreinbezoeken afgelegd door onze vrijwilligers in het land. Daarbij kwam een aantal keer naar voren dat er verwarring is over de huidige regels. Deze zijn in de afgelopen twee jaar flink aangepast. Wat stevig overeind blijft, is dat een Trekkershut per nacht te boeken is. Er is geen maximum gesteld aan een verblijf. Wel adviseren we om een Trekkershut voor kort verblijf aan te raden. Een rondtrekkende vakantieganger kan zo iets eenvoudiger een boeking regelen doordat hij niet altijd voor volgeboekte Trekkershutten komt te staan.