Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Ontbijt in uw Trekkershut?

Geplaatst op 11 oktober, 2016

Er ontstaan allerlei nieuwe initiatieven in de reisbranche. Eén ervan is michelverrast.nl. Hij biedt verrassingsuitjes aan in Nederland en België voor één of twee dagen. Hoe het werkt? De gast kiest een thema (o.a. cultuur, actief, natuur, lekker eten) en krijgt een uitje op maat. Voor de tweedaagse uitjes zoekt Michel een verrassende overnachtingsplek uit. Daar passen natuurlijk de Trekkershutten perfect bij! Wel moet er een ontbijt bij zijn ingesloten.

Kunt u een ontbijt aanbieden aan de gasten in uw Trekkershut? Geef dat dan aan ons door met een e-mail. Zo krijgt Michel een lijst met alle locaties waar hij een overnachting voor zijn gasten kan boeken. Wie weet welke verrassende gasten u in uw Trekkershut krijgt!

djp_9863