Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Man voor Trekkershut Pod in de bossen.

Deel dit bericht

Uitbreiding netwerk Trekkershutten naar Duitsland en Wallonië

Geplaatst op 11 januari, 2017

Het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux is het afgelopen jaar uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Meer recreatieondernemers in het grensgebied van het netwerk melden hun verblijfsaccommodatie aan als Trekkershut.

cover Trekkershuttenkaart 2016Nieuwe overzichtskaart
Op de nieuwe Trekkershuttenkaart 2017 staan alle aangesloten locaties aangegeven met hun contactgegevens. Handig voor onderweg om altijd een beschikbare Trekkershut te kunnen vinden. De overzichtskaart is te koop via de website en in diverse reisboek- en ANWB-winkels.