Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Nieuwe Trekkershuttenkaart

Geplaatst op 19 januari, 2017

Een dummy-afbeelding van de Trekkershuttenkaart 2017.Vorige week is de nieuwe Trekkershuttenkaart uitgekomen. Hier staan alle huidige locaties met Trekkershutten op. Dit jaar zijn er ten opzichte van het jaar 2016 vijftien nieuwe locaties bijgekomen. Daarnaast zijn twaalf recreatiebedrijven om diverse redenen gestopt met de verhuur van hun erkende Trekkershutten. Met dit persbericht is er aandacht besteed aan deze nieuwe uitgave.

De Trekkershuttenkaart is op verschillende locaties te koop: via onze website, bij een aantal (reis)boekwinkels en in Nederland ook bij de ANWB-winkels. Voor uw gasten is het ook leuk om op uw terrein de kaart aan te bieden. U koopt de kaart in voor € 3,16; de verkoopwaarde is € 3,95 incl. btw.

Wilt u de Trekkershuttenkaart 2017 bestellen? Bent u gevestigd in Nederland, dan gebruikt u dit formulier. Bent u gevestigd buiten Nederland gebruik dan dit formulier.