Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Overnachtingscijfers

Geplaatst op 20 januari, 2017

We hebben nog niet van iedereen de overnachtingscijfers over 2016 ontvangen. We willen benadrukken dat we deze wel nodig hebben. Zo kunnen we bijvoorbeeld een trend gaan waarnemen in de populariteit van Trekkershutten. Voor ons gevoel is die positief en dit willen we graag naar buiten kunnen brengen. Dit kan alleen op basis van gedegen cijfers. Individuele cijfers zullen we uiteraard nooit naar buiten brengen of aan derden verstrekken.

Vorig jaar hebben we uitgelegd hoe u uw overnachtingscijfers kunt invullen in de backend van de website. Hier kunt u deze uitleg nog een keertje lezen. Graag ontvangen wij uw overnachtingscijfers vóór dinsdag 31 januari 2017.