Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

De Groene Koepel op consumentenbeurzen

Geplaatst op 21 januari, 2017

In de eerste maanden van het jaar zijn er traditiegetrouw allerlei consumentenbeurzen waar de bezoekers ideeën kunnen opdoen voor hun vakantie. Wij staan op een aantal van die beurzen met een stand waar we de bezoekers laten zien hoe leuk het is om er eens op uit te trekken en te overnachten in een Trekkershut!

Caravana, 19 – 24 januari, WTC Expo Leeuwarden
NOT 2017 (alleen met GroepsNatuurkampeerterreinen), 24 – 28 januari, Jaarbeurs Utrecht
Kampeer-, Fiets- en Wandelbeurs, 4 – 5 februari, TT hal Assen
Fiets- en Wandelbeurs, 11 –  12 februari, Jaarbeurs Utrecht
Fiets- en Wandelbeurs, 18 –  19 februari, Flanders Expo Gent
Reismarkt, 12 maart, Stadshallen Brugge

Gaat u ook naar een van deze beurzen? Kom dan ook even bij ons langs, we vinden het leuk om u te ontmoeten!

Beursteam
U als ondernemer bent de aangewezen persoon om over Trekkershutten en het netwerk te vertellen aan de bezoekers van deze beurzen. Zou u het leuk vinden om dit een keer te doen?
In een eerdere informatiebrief heeft u kunnen lezen over het beursteam dat we hebben voor de bemensing van onze stands. Ondanks hun enthousiasme is het soms moeilijk om iemand te vinden die beschikbaar is voor een specifieke datum of locatie. Misschien kunt u ons dan uit de brand helpen! Laat het ons weten via info@degroenekoepel.nl.

Zo is vorige week deze vraag ook uitgegaan aan de Belgische ondernemers voor de Fiets- en Wandelbeurs in Gent en de Reismarkt in Brugge. Heeft u deze ontvangen en u heeft tijd, dan horen we graag van u!

Staat u zelf op een beurs, groot of klein, met een eigen stand? Dan horen we dat ook graag. Wellicht kunnen we elkaar ondersteunen met bijvoorbeeld informatiemateriaal. We hebben een handige beurskit waarmee u snel en gemakkelijk uw stand (mede) kan inrichten.