Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Centraal reserveringssysteem

Geplaatst op 22 januari, 2017

We hebben veel reacties gekregen op onze enquête over een centraal reserveringssysteem. Deze vragenlijst hebben we afgelopen december aan gasten gestuurd. Meer dan 90% van de respondenten geeft aan dat ze graag in één oogopslag inzicht hebben in de beschikbaarheid van alle Trekkershutten op www.trekkershutten.nl. En bijna 90% zou ook direct reserveren.

Morgen ontvangt u ook een enquête waarin we graag horen wat uw verwachtingen zijn van een centraal reserveringssysteem. De gegevens uit deze enquête vormen de basis voor een brainstormsessie over de vereisten en mogelijkheden van een centraal reserveringssysteem, die we begin februari houden. Uw reactie is daarom enorm van belang om een voor iedereen aantrekkelijk en goedwerkend systeem te kunnen realiseren. Houd uw e-mail in de gaten!