Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Kennissessie ‘De Optimale Natuurcamping’

Geplaatst op 24 januari, 2017

Sinds de aftrap op 3 november 2016 hebben er inmiddels drie Kennissessies over de optimale Natuurcamping plaatsgevonden. Deze reeks sessies zijn een initiatief van Stichting De Groene Koepel, met als doel ondernemers handreikingen te doen om hun bedrijven duurzamer en toekomstbestendiger in te richten.

Met achttien deelnemende ondernemers van vijftien verschillende bedrijven kenden de Kennissessies een goede start. De deelnemers konden in de interactieve sessies zelf ook direct aan de slag met het toepassen van de opgedane kennis ten gunste van hun eigen bedrijven. Over de eerste drie sessies leest u hier een korte impressie.