Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Reismarkt – Stadshallen Brugge

Geplaatst op 31 januari, 2017

In de prachtige Stadshallen van Brugge kun je ons op 12 maart ontmoeten op de Reismarkt, Vlaanderens alternatieve reisbeurs. Je vindt er ook de persoonlijke reisverhalen van 250 reizigers, reportages, workshops, lezingen en een JongerenReismarkt. We hebben een kraam op de begane grond. Daar vertellen we hoe leuk kamperen is in Trekkershutten en op Natuurkampeerterreinen. En dat je voor het jaarlijkse kamp met de jeugdbeweging terecht kunt op de GroepsNatuurkampeerterreinen. Kortom, deze Reismarkt is de perfecte plek om al zin te krijgen in vakantie!