Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Uitreiking Green Key 2017

Geplaatst op 16 februari, 2017

Op 9 februari jl. vond de jaarlijkse Green Key uitreiking plaats door Stichting Keurmerk, Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK). Het evenement vond dit keer plaats in Slot Loevestein, waar de certificaten werden uitgereikt door Stientje van Velthoven (kamerlid D66). Totaal hebben dit jaar 670 organisaties de Green Key Brons, Zilver of Goud behaald. Een stijging van 6% ten opzichte van vorig jaar.

Wij zijn er trots op dat er een heel aantal Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten locaties over het Green Key keurmerk beschikken. Bij deze allemaal van harte gefeliciteerd!

De Green Key is het grootste internationale keurmerk voor duurzaamheid in de recreatiesector. Wilt u meer weten over dit keurmerk, verwijzen wij u naar de website van Green Key Nederland of kunt u contact opnemen met Narda Blanken via tel. 030-6033701 of narda@degroenekoepel.nl.