Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Cultuurhistorie: wat zijn uw verhalen?

Geplaatst op 22 februari, 2017

De verhalen die er te vertellen zijn over uw terrein en omgeving versterken het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. De vijfde kennissessie van de serie kennissessies over de optimale Natuurcamping die door De Groene Koepel is georganiseerd, ging over hoe culturele historie gebruikt kan worden om de bezoeker te interesseren, dan wel een beleving te bieden.

De invalshoek op erfgoed kan veel verschil maken. De geschiedenis van een landgoed is bijvoorbeeld op zichzelf al interessant. Wat mensen echter meer aanspreekt, zijn de verhalen van de familie die al zo lang op die locatie woont. Het landgoed en diens gebouwen zijn min of meer het decor voor dit immaterieel erfgoed. En deze verhalen maken uw locatie altijd uniek! Een kort verslag van deze sessie met inspirerende voorbeelden is binnenkort op de website van De Groene Koepel te lezen.