Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Natuurkampeerterrein De Klashorst

Geplaatst op 28 maart, 2017

In de winter de natuur in? Natúúrlijk! Sterker nog: waarom niet? Trekkershutjes zijn de ideale getaways in Nederland om in de winter lekker warm in de natuur te kunnen overnachten. Je kunt uiteraard ook altijd gaan winterkamperen, maar wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet wakker wordt met een ijspegeltje aan je neus is een dergelijk hutje perfect. Wij kozen de regenachtige voorjaarsvakantie uit om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en sliepen een nachtje in een cabin met grasdak op Natuurkampeerterrein de Klashorst in Overijssel.

Lees hier verder over het verblijf van Expeditie Kram in de Trekkershut op Natuurkampeerterrein De Klashorst.