Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Strandstoelen bij Trek-in

Deel dit bericht

Fotowedstrijd: Wat is het ultieme Trekkershuttengevoel?

Geplaatst op 12 april, 2017

Fotowedstrijd voor meest verrassende foto van een Trekkershut
Wat is het ultieme Trekkershuttengevoel?

Je gaat eropuit en overnacht in een Trekkershut. Wat verrast je het meest? Wat is voor jou het ultieme Trekkershuttengevoel? Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur organiseert een fotowedstrijd voor gasten van Trekkershutten. De gast die het ultieme Trekkershuttengevoel op beeld weet vast te leggen, wint een overnachting in een Trekkershut.

Overnachting voor mooiste foto
“We zijn benieuwd wat gasten het meest bijzonder vinden aan hun verblijf in een Trekkershut. Omdat er zoveel verschillende Trekkershutten zijn op uiteenlopende locaties, is het leuk om een beeld te krijgen van de diverse gasten en plekken!”, aldus Marieken Nieuwdorp, directeur van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur, die het netwerk van Trekkershutten beheert.

De maker van de mooiste en meest verrassende foto wint een overnachting in een Trekkershut. De foto kan worden ingestuurd tot 1 oktober 2017. De voorwaarden lees je op www.trekkershutten.nl/fotowedstrijd.