Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Beoordeling van gasten vragen

Geplaatst op 11 mei, 2017

Bij het plannen van een vakantie zijn online reviews steeds belangrijker. Op www.trekkershutten.nl bestaat de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten op uw bedrijfspagina. Dit kan in de vorm van sterren (1 tot en met 5) en in een geschreven beoordeling. Wij bekijken eerst alle beoordelingen, voordat we ze doorplaatsen op uw pagina. Mocht er een klacht in zijn geformuleerd, nemen we hierover eerst contact met u op.

Om te stimuleren dat uw gasten ook daadwerkelijk een beoordeling schrijven tijdens of na hun verblijf in uw Trekkershut, kunt u hen daar al in uw Trekkershut attent op maken. Daarvoor kunnen wij u een affiche aanbieden, opgemaakt in onze huisstijl. Hierop staat een QR-code die direct naar de beoordelingsmodule op uw bedrijfspagina linkt.

Laat u ons per e-mail weten of u dit in uw Trekkershut wilt hangen? Dan sturen wij u deze zo snel mogelijk.