Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Collectieve inkoop legionellapreventie – wijzigingen 2017

Geplaatst op 11 mei, 2017

Vanaf 2012 heeft Stichting De Groene Koepel voor haar deelnemers een samenwerking met Bureau de Wit, voor de (wettelijk verplichte) legionellapreventie. Informatie, tarieven en het aanmeldformulier vindt u bij de downloads (kopje Collectieve Inkoop) op het beheerdersportal. Voor 2017 zijn de prijzen onveranderd.

Eind vorig jaar is Bureau de Wit onderdeel geworden van Eurofins, een internationaal bedrijf dat zich vooral bezig houdt met laboratoriumonderzoek op levensmiddelen, maar ook wateronderzoek is een belangrijk deel van het bedrijf. Voor De Groene Koepel en haar deelnemers die de legionellapreventie bij Bureau de Wit hebben ondergebracht verandert er niets; zowel de naam als medewerkers blijven hetzelfde. Wel heeft Bureau de Wit besloten om de bemonstering en analyse van zwembadwater over te dragen aan haar nieuwe collega’s van C-Mark. Bureau de Wit heeft locaties voor wie dit van toepassing is inmiddels zelf hierover geïnformeerd.