Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Hemelvaart en Pinksteren

Geplaatst op 11 mei, 2017

De lange weekenden met Hemelvaart en Pinksteren zijn belangrijke dagen voor recreatieondernemers. Veel gasten maken gebruik van de extra vrije dagen om eropuit te trekken. Er komen ook vaak last minute vragen of er nog Trekkershutten beschikbaar zijn. Het antwoord op deze vraag kunnen wij helaas niet geven omdat wij veelal geen zicht hebben op uw bezetting. Voor de gast, en voor ons, is het handig wanneer u via de backend van de beschikbaarheidskalender bij uw Trekkershut invult. Een extra impuls om ook de late beslisser op uw terrein te krijgen.