Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Kleinere consumentenbeurzen

Geplaatst op 11 mei, 2017

Er zijn tal van kleinere consumentenbeurzen die door het hele land worden georgansieerd. Als u hier zelf een stand bemant, kunt u ook gebruik maken van de beurskit met materiaal over Trekkershutten en bijpassende aankleding. Zo laat u direct zien dat uw Trekkershut bij ons netwerk is aangesloten.

De beurskit zit in een handzame koffer en kan per post of koerier worden verstuurd. Dit zit in de beurskit. Deze kleine beurzen zijn bij ons bekend. Laat u het ons weten als u hiernaartoe gaat en de beurskit wilt gebruiken? Of als u een beurs waar u naartoe gaat, mist op de lijst?