Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Rookvrije Trekkershutten

Geplaatst op 11 mei, 2017

We kregen een klacht over sigarettenrooklucht in een Trekkershut. Dit is opgenomen en afgehandeld met de ondernemer zelf. We willen het u wel melden, om gelijksoortige klachten te voorkomen. Het lijkt ons dat je in een kleine hut en waar een sportieve doelgroep komt, niet moet willen dat er wordt gerookt.
Hoe gaat u hier mee om? Ontmoedigt u uw gasten om in uw Trekkershut te roken, door bijvoorbeeld geen asbak in de hut te zetten, eventueel wel een buiten? Heeft u een briefje ophangen ‘roken binnen niet toegestaan vanwege het ongemak voor de volgende gasten’? Tips zijn welkom!