Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Waarom per nacht boekbaar?

Geplaatst op 11 mei, 2017


Het concept Trekkershut stoelt op twee pijlers: het is een hut van hout én hij is per nacht boekbaar. Met deze twee gegevens vullen we het ‘verhaal’ van de Trekkershutten verder in: ideaal voor trekkers op hun fiets- of wandeltocht, fijn voor er even op uit, kampeergevoel, natuurbeleving en zo verder.

Gasten zijn onaangenaam verrast als blijkt dat ze niet voor één nacht kunnen boeken. Want dan voldoet de accommodatie niet aan de verwachtingen die we met het netwerk creëren. Juist de duidelijke definiëring maakt een Trekkershut en het netwerk uniek. Om die positie te behouden, blijven we vasthouden aan de twee genoemde pijlers en controleren hierop. Want we willen uiteindelijk natuurlijk allemaal tevreden gasten!