Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Activiteiten met Natuurpresentaties

Geplaatst op 22 juni, 2017

Ook in 2017 biedt bioloog Kees Boele (Natuurpresentaties) weer verschillende natuuractiviteiten aan voor gasten op Natuurkampeerterreinen en locaties met Trekkershutten. Inmiddels zeer bekend (en geliefd!) is de Nachtvlinderbelevenis: Kees komt een avond naar uw terrein voor een enthousiasmerende presentatie over nachtvlinders. Vervolgens gaan uw gasten samen met Kees buiten rond een verticaal gespannen laken zitten om nachtvlinders te vangen, te bestuderen en vervolgens weer vrij te laten. Het is altijd bijzonder welke prachtige exemplaren er nu weer verschijnen!

Daarnaast biedt Kees ook ‘eetbaar groen activiteiten’, landschapswandelingen en activiteiten rond dagvlinders, libelles en vleermuizen. De kosten zijn gelijk aan vorig jaar. Eén activiteit (bijv. een Nachtvlinderbelevenis) kost € 125,00, de tweede (hierop aansluitend) € 80,00. Dit is exclusief btw en reiskosten. Voor de proeverij eetbare wilde planten is daarnaast nog een kleine kostenpost voor ingrediënten. U kunt de activiteiten gratis aanbieden, maar een kleine bijdrage vragen aan de gasten is natuurlijk ook mogelijk.

Als u interesse heeft in een activiteit van Natuurpresentaties, neem dan contact op met Kees Boele: 06-19782091 of info@natuurpresentaties.nl.