Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Green Deal Gewasbeschermingsmiddelen

Geplaatst op 30 augustus, 2017

In een eerder bericht hebben we u verteld over de Green Deal Gewasbeschermingsmiddelen. Daarbij ook de vraag of u de gebruiksmonitor wilt invullen en hoe u op uw locatie kunt overgaan naar chemievrij onkruidbeheer. Om het effect van de Green Deal te kunnen meten, zijn uw gegevens heel belangrijk. Fijn als u de tijd wilt vrijmaken voor het invullen hiervan. De gegevens blijven anoniem en worden alleen gebruikt voor het jaarlijks monitoren van de Green Deal. Uw contactgegevens worden bewaard, zodat u ze volgende jaren niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Hartelijk dank voor uw medewerking!