Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Subsidie voor Vlaamse recreatieondernemers

Geplaatst op 1 september, 2017

Toerisme Vlaanderen wil Vlaanderen verder uitbouwen en promoten als een kwaliteitsvolle en toegankelijke bestemming, waar iedereen terecht kan voor een deugddoende vakantie. Om het Vlaamse logiesaanbod te versterken, zijn verdere investeringen van de uitbaters nodig.

Vijftig uitbaters van logies verspreid over heel Vlaanderen kunnen rekenen op een extra impuls. Logiesuitbaters die dit jaar uit de boot vielen kunnen begin 2018 een nieuwe subsidieaanvraag indienen. Voor bijvoorbeeld uitbreiding met Trekkershutten die geschikt zijn voor mindervaliden kunt u logiessubsidie aanvragen.