Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Vernieuwd logo

Geplaatst op 7 september, 2017

Alle logo’s van De Groene Koepel die in de loop van de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, hebben we beter op elkaar afgestemd. Er is ook een kleine aanpassing van het Trekkershuttenlogo doorgevoerd. U bent bij De Groene Koepel aangesloten met een of meerdere erkende Trekkershutten. Dit kunt u uw gasten laten weten met het gebruik van het logo van Trekkershutten en De Groene Koepel.

 

We hebben voor uw verschillende media (website, drukwerk et cetera) het logo in een aantal soorten bestanden beschikbaar. Op deze webpagina kunt u het logo kiezen dat u wilt gebruiken.

 

 

Het logo van de Groene Koepel kunt u plaatsen op uw website onder het kopje van de organisaties waar u bij bent aangesloten. Het is mooi als u daar de link naar www.degroenekoepel.nl aan toevoegt. Op de pagina waar u uw Trekkershut presenteert, gebruikt u het logo van Trekkershutten. Daarbij kunt u doorverwijzen naar uw bedrijfspagina op www.trekkershutten.nl.