Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Beoordelingen vragen

Geplaatst op 11 september, 2017

We hebben een oproep gemaakt om uw gasten te stimuleren een beoordeling op uw bedrijfspagina achter te laten. Hiervoor hebben we een leuke vorm gevonden die niet zal misstaan in uw Trekkershut(ten). Het is van karton en kan per post worden verstuurd. U kunt het zelf eenvoudig in elkaar zetten.

Een aantal van u heeft al laten weten dat zij graag een QR-code voor in de Trekkershut ontvangen. Zij ontvangen de lijstjes deze week. Wilt u er ook een voor in elke Trekkershut ontvangen? Laat het ons weten via e-mail. Dan sturen wij u deze zo snel mogelijk toe.

Bewaren