Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Inspecties

Geplaatst op 9 oktober, 2017

De inspecteurs van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (het onafhankelijk bureau dat de 3-jaarlijkse kwaliteitscontroles voor ons uitvoert) hebben nagenoeg alle locaties die voor dit jaar op de planning staan bezocht. Wij willen u hartelijk danken voor uw medewerking. Het is toch altijd weer spannend als deze inspecteurs op bezoek komen. Heb ik niets over het hoofd gezien? Natuurlijk kan dat een keer gebeuren. Ziet u de opmerkingen in het inspectierapport niet als nare terechtwijzing, mocht er onverhoopt iets toch niet helemaal in orde zijn, maar als hulpmiddel: een extra paar ogen die met u meekijken. Met een tevreden gast als einddoel! En met tevreden gasten zorgen wij voor een sterk netwerk, met voldoende overnachtingen.

Helaas moeten wij u melden op bureau een achterstand te hebben in de afhandeling van de inspectierapporten, zodat sommigen van u wellicht de rapporten en goedkeuringsstickers nog niet ontvangen hebben. Excuus hiervoor! We doen ons best de achterstand snel weg te werken en beloven u om volgend seizoen alles weer vlot door te sturen. Wij hebben hiervoor een paar organisatorische veranderingen doorgevoerd.

Staat de status van uw inspectierapport nog op herstel? Meld het ons zodra de herstelpunten zijn uitgevoerd! (Even een mail sturen is het handigste.) Wij kunnen dan de status aanpassen en de goedkeuringssticker(s) voor op het gevelbordje alsnog aan u toesturen. Het is voor ons heel prettig om het inspectieseizoen eind december af te kunnen sluiten. Mocht u toch (herstel)werkzaamheden over het jaar heen tillen, meld het ons dan even.