Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Duurzame materialen voor opvolger van Trek-in

Geplaatst op 17 oktober, 2017

In het ontwerp van de opvolger van de Trek-in zijn duurzaamheid in materiaalkeuze, onderhoud en gebruik ook weer belangrijke pijlers. De Groene Koepel ontwikkelt de nieuwe Trekkershut als opvolger van de Trek-in, de duurzame Trekkershut die een verantwoord en luxe kampeergelegenheid biedt in een bijzonder strak design.

De ontwikkelingen hebben sinds 2012, het bouwjaar van de eerste Trek-in, niet stilgestaan. De huidige norm voor duurzaam bouwen is aangepast door nieuwe inzichten in wat nou echt duurzaam is. Voor de nieuwe Trek-in levert dit een interessante zoektocht naar haalbaarheid qua productie en kosten op.

Presentatie nieuwe Trekkershutten
Deze Trek-in is wederom ontworpen door Tim van der Grinten. In het ontwerp is contact met de natuur door de grote ramen aan de voor- en achterzijde kenmerkend. Tegelijkertijd zorgt het warme hout binnen en buiten voor een gevoel van geborgenheid.

Eind november presenteren we de nieuwe Trek-in op de Recreatievakbeurs in Hardenberg. Naast deze Trekkershut voor vier tot zes personen, hebben we ook een kleiner model in ontwikkeling: de Arrow. Deze is geschikt voor twee personen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de DGK Lab nieuwsbrief.